SUPERTRIO PÅ LYSØEN

Tellefsen - Buen

Arve Tellefsen, Knut Buen og Ole Christian Haagenrud spiller konsert søndag 6. juli. 

Førstkommende søndag ligger alt til rette for en magisk stund i Ole Bulls villa. Arve Tellefsen, Knut Buen og Ole Christian Haagenrud gjester Lysøen for konsert, under tittelen I Ole Bull sin toneheim.

Fiolinist Arve Tellefsen (f. 1936) har spilt med verdenskjente orkestre og dirigenter og norske artister fra ulike sjangre. Han har sin utdannelse fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og New York. Tellefsen var Norges første professor i fiolin ved Norges Musikkhøgskole og startet Oslo Kammermusikkfestival i 1989. Han mottok også Ole Bull-prisen i 2004, og er en av våre mest kjente Bull-formidlere.

Knut Buen (f. 1948) er en av Norges fremste utøvere på hardingfele. Buen driver utstrakt konsertvirksomhet, og står bak tallrike plateinnstillinger med både egenprodusert musikk og tolkning av andre folkemelodier. Han har samarbeidet med musikere og komponister fra ulike sjangere som jazz, blues og folkemusikk, ved siden av forfattere og scenekunstnere.

De to er akkompagnert av Ole Christian Haagenrud (f. 1989) på klaver. Haagenrud blir regnet som en av Norges mest lovende pianister, og har vært solist med bl.a. Bergen Filharmoniske Orkester og Kringkastingsorkesteret. Han har deltatt på en rekke festivaler i Norge og i utlandet, og er nettopp plukket ut til å delta på årets utgave av Edvard Grieg Internasjonale Pianokonkurranse.

Ole Bulls villa, kl. 17.

Billettbestilling www.ticketco.no / tlf. 56 30 90 77.

​Eventuelle restbilletter selges i døren.

Båt fra Buena kai hver hele time fra kl. 11.00. Ekstra avganger før konserten kl. 16.15 og 16.45 (NOK 60 t/r.).

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter