FAMILIEDAG MED REBUSLØYPE

Godt med et bad etter turen - Kopi - Kopi

Nyt sommeren, ta en tur til Lysøen søndag 13. juli.

Førstkommende søndag arrangerer Ole Bull Museum rebusløype for hele familien.

Så hvis du har lyst til å nyte dagen ved sjøen, bading og litt trim.  Ta da med barna, nyt fineværet og bli med på rebusløypen. Start og slutt er ved Ole Bulls villa. Turen rundt på øyen er merket og er rundt 2 kilometer lang. På veien vil man blant annet komme til Tårnet, som er øyens høyeste punkt. Turveien er merket «Tur nr. 2». Arrangementet starter kl. 11.15, siste mulighet til å starte er kl. 14.15. Alle barna får en Lysøen-button etter gjennomført tur. Vi minner også om de flotte bademulighetene på Lysøen, blant annet ved Gamletunet og i Badeviken ved Lysevågen.

Skyssbåten fra Buena kai går som vanlig hver hele time fra kl. 11 til kl. 15.

  • Søndag, 13 juli, 2014
  • Ole Bull Museum Lysoen
  • Gratis
Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter