Lyseklosterjenta Aurora Aksnes (18) har inngått platekontrakter med Decca i Europa

Nytt bilde (74) - Kopi

Kjempekontrakt for Aurora Aksnes

Lyseklosterjenta Aurora Aksnes (18) har inngått platekontrakter med Decca i Europa, Petroleum Records og Glassnote i USA og andre territorier.

Vi ville signere for hele verden. Dette er en prosess vi har brukt mye tid på. Vi signerer til absolutt de kuleste folkene i bransjen, som er utrolig entusiastiske til musikken. Vi har snakket med flere, og bestemte oss for å forhandle med disse, sier manager Geir Luedy.

London og Berlin

Han har tidligere bygget opp karrieren til Susanne Sundfør. Men er ikke i tvil om dette er den beste kontrakten han noensinne har vært med på å underskrive.

– Det er knapt noen i Norge som har fått en bedre avtale.

– Hva skjer fremover?

– Vi skal spille inn et album som slippes i 2015. Det skjer delvis i Bergen, Berlin og London. Vi er mye utenlands for tiden. Blant annet skal vi til New York i oktober for å gjøre fem spillejobber, sier Luedy.

Permisjon fra skole

Aurora Aksnes som bor på Drange i Lysefjorden har tatt permisjon fra videregående skole for å virkeliggjøre drømmene sine. Nå skal det satses.

– Det er enormt mye buzz rundt Aurora nå. Vi jobber med de beste i internasjonal plate- og konsertbransje. Det blir intensiv markedsføring og mange livejobber fremover. Jeg er veldig optimist, sier Luedy, som også jobber i bergensselskapet Made.

Aurora Aksnes sier i enn kommentar:

– Det føles veldig godt å bli trodd på. Jeg er glad jeg har fått sjansen og nå skal jeg gripe den. Med en gang jeg møtte Glassnote, Decca og Petroleum kjente jeg at det var disse folkene jeg ville jobbe med. Alle delte samme kjærlighet for musikk, og det er det som betyr mest. Jeg gleder meg til å begynne å jobbe med teamet jeg har med meg og lage en fantastisk plate.

Klikk på bilde og hør på Aurora Aksnes mest besøkte låt på YouTupe – Puppet

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter