Sommertilbudet til Trivselsstallen i Lysefjorden blir stadig mer populært.

Sommerleir i Lysefjorden 1

Stortrives på rideleir: Instruktør Trine Engdahl Jepsen (f.v.), primus motor Dorthe Reimer Haga, Hannah Rød Halvorsen og Marie Gjerdevik-Henanger. På hesteryggen til Pandora sit Stine Henanger Halvorsen. (Alle foto: Marianne Gjerdevik)

I fem uker i sommer kryr det av hestegale barn og ungdommer i Lysefjorden. 100 påmelde til de fem en-ukers -kursene er ny rekord.

– Deltakerne kommer både frå nærområdene og langveis fra. – Det er veldig kjekt, smiler primus motor, Dorthe Reimer Haga. Sammen med instruktør og ridelærer Trine Engdahl Jepsen har ho ansvaret for det populære aktivitetstilbudet.

 

Denne uken er det 18 barn på rideleiren. Ti av de er på dagsleir, åtte overnatter hele uken.

På programmet står to rideøkter om dagen, varm lunsj og mye sosialt samvær.

Fra i dag til i morgen er det overnatting i låven, og i kveld (torsdag) er det både grilling og leker. Men aller først en tur til lokalbutikken med hest og vogn for å sikre fulle snopeskåler til kvelden.

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter