Rekordstor LIL-tropp til Pingvinlekene

IMG_5017

Til helgen er det klart for nok et friidrettsstevene for friidrettsutøverne våre. Pingvinlekene går av stabelen i Leikvanghallen, og Lysekloster stiller med hele 22 utøvere. Stevnet arrangeres av Idrettslaget Gneist – blant annet i samarbeid med Akvariet i Bergen.

Stevnet har totalt 707 påmeldte; Det er deltagelse fra  Tromsø i nord til Lyngdal i sør. Hele 39 forskjellige idrettslag er representert. Våre utøvere skal denne gangen konkurrere i 60 meter, 200m, lengde og kule. Med så mange utøvere, må vi snart bestille mer konkurransetøy. Det er veldig kjekt at så mange vil være med å trene og konkurrere i friidrett!

Mer informasjon og resultatservice finnes på stevnets hjemmeside: http://www.gneist.org/pingvinlekene/ Vi kommer tilbake med bilder og resultater fra stevnet her på hjemmesidene til Lysekloster i helgen.

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter