Trenerkurs på Lysekloster

Trenerkurs 6

Her er kursdeltagere fra Lysekloster IL, OS Turn, Søre Neset og Nore Neset.

I forrige uke (16., 18. og 19. mars) ble det arrangert trenerkurs på klubbhuset for trenere i barne- og ungdoms-fotballen. Kurset var det første av i alt 4 delkurs som til slutt gir UEFA C-lisens.  Det ble i alt 16 timer med klasseromsundervisning og praksis på feltet for de 14 som hadde møtt fram.  Av disse var 5 fra Lysekloster IL.  Alle LIL sine naboklubber var inviterte og det var derfor også kursdeltagere fra OS Turn, Søre Neset og Nore Neset.

Trenerkurs 2Det var barnetrenerne i LIL som selv hadde tatt initiativ til kurset og sto for organiseringen. Og når man skal øve på å trene barn trenger man selvfølgelig noen å trene. På lørdag og søndag var det henholdsvis 16 og 13 barn fra LIL med for å være en del av praksisøktene.

Topp innsats av både voksne og barn og takk til kretsen som stilte med meget kompetente kursledere. Ryktene sier også at delkurs nr. 2 kan komme til å bli arrangert allerede til høsten hvis det er stemning for det og tilstrekkelig oppslutning blant trenerne barne- og ungdomstrenerne i klubben.

 

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter