God innsats av LIL – slo Brann2 4 – 0

027 - Kopi

Kristoffer Østervold legger på til 2 – 0 i det 39. minutt

– En ekstrem gøy kamp å se på, sa Ruben Hetlevik til guttene i garderoben rett etter kampen.  – Måten dere spiller, der er  det ingen tilfeldigheter, ingen som lurer på noe, dette var helt perfekt.  Gå nå hjem og nytt dette og få kampen ut av beina,  så møtes vi igjen på tirsdag til en ny tøff økt.

Lysekloster treneren var godt fornøyd med både  kampen og resultatet.

– Guttene  følger planen, er disiplinerte både på det defensive og offensive. – Vi har enda litt mer å gå på, nå blir det bare og opprettholde den gode treningen i neste uke og så kjøre på når vi møter Haugesund 2  neste mandag, avsluttet Ruben.

Lysekloster-Brann 2   4-0 (2-0)
Lysekloster startet med: Chris M Sunde – Denis Lubovic – Kapinga Brazy – Joakim Helland – Martin Pedersen – Espen Birkeland, – Vladan Radojkic – Ken Joar Føyen – Håkon Moldekleiv – Ole Thomas Herrem – Kristoffer Østervold.

Dagens målescorere: 1 – 0  i 5. min,  Håkon Moldeklev,  2 – 0  i 39. min,  Kristoffer Østervold,   3 – 0  i 48. min, Ole Thomas Herrem,   4 – 0  i 54. min, Ole Thomas Herrem.

Ken Roar Føyen Håkon Moldeklev Grattis Espen Birkeland fører an Brann under pressGodt besøkt

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter