I dag var Denis Ljobovic konge

God kamp av målscorer Denis

Sterk i forsvar, god i angrep på dødballer og målscorer

Munkene  hadde god kontroll på kampen og i deler av første omgang var vertene totalt utspilt. Ungguttene fra Stord kjempet og kriget godt, men når LIL fikk ballen til å rulle på den humpete gressmatta sleit de med å henge med.

Lysekoster ledet da også 3 – 0 etter bare 31 minutter. Hjemmelaget greide å redusere helt på tampen av første omgang. Til pause stod det 3-1.

– Det var dødsdeilig å komme på scoringslisten, sa tomålscorer Kristoffer Østervold.  Han  har scoret mye for Lysekloster i treningskampene og i dag satte han inn både 1- 0 i femogtjuvende  og 3 – 0 målet i trettiende minutt . – Dette var en fult fortjent seier til Lysekloster, fortsatte han, – litt kjipt å slippe inn disse to målene Stord fikk, men vi tar jo med oss det viktigste, tre poeng.

Thorvald Trætteberg  økte  Lysekloster sin ledelse til 4-1  fire minutter ut i andre omgang. Stord skåret kampens siste mål i 66. minutt til 2 – 4.

– I dag var vi tilbake der vi skal være, i både måten vi spiller på og i distansene hver spiller legger bak seg. Vi hadde full kontroll,men burde vel ha satt flere av de sjansene vi hadde, sa Lysekloster sin trener Ruben Hetlevik

 

To store: På banen var det to spillere som utmerket seg ekstra for Lysekloster. Kristoffer Østervold dagens tomålsscorer og Denis Ljobovic, konge i midtforsvaret og som også noterte seg for et mål i kampen.

Nykomar Durim Muqkurtaj, dagens debutant, var solid og gjorde en flott og god debut.

Lysekloster startet med følgende lag: Chris Sunde Midtun – Durim Muckurtaj  – Tshizang’S-Kapinga Brazy – Denis Ljubovic – Espen Birkeland – Martin Pedersen – Joakim Helland – Vladan Radosjkic – Thorvald Trætteberg – Ole Thomas Herrem og Kristoffer Østervold.

Brukte innbyttere: Tommy Gaustad og Thomas Helland

Målscorere: Kristoffer Østervold 2, Denis Ljubovic og Thorvald Trætteberg.
Stord – Lysekloster 2 – 4  (1-3)

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter