Kristoffer i scoringsform

Kristoffer i storform

Det var høg temperatur ute på banen da Lysekloster viste hvem som er storebror i Os.

2 – 0 til Lysekloster  over Os i parken.

Første omgang var ganske jevnspilt der munkene var mest pasningsikker, hadde ballen mest  og trillet ball. Os var aggresive, pågående og sloss for hver ball.

Lysekloster sitt første mål kom i en god LIL periode i det 16. minutt av første omgang. Et frispark fra Joakim Helland, ballen havnet hos Kristoffer Østervold som var alene med keeper og kunne sette den sikkert i mål.   1 – 0 til LIL, noe som også hold seg fram til pause.

Andre omgang var knapt begynt før dagens helt, Kristoffer Østervold scoret sitt  andre mål. Denne gangen ved en overraskende lobb over  Os keeperen  som så den dale rett i mål.

Etter dette økte temperaturen ute på banen noe som førte til rødt kort og utvisning av Os  sin spiller Enrique Crespo Søvik i 67. minutt og gule kort til Torkel Hjertnes og Tomas Helland i 86. og 90. minutt  (fra før Vladan Radojkic og Rafael Villén i 36. minutt).

– Det er deilig at vi slår Os for første gang i historien i en seriekamp og det er ingen tvil  lenger hvem som er storebror i denne kommunen, sa Ruben Hetlevik rett etter kampen. – Vi er storfornøyd  og drar nå hjem til godstolen for å nyte disse tre poengene. Videre så ser vi fram mot neste helg og møte med Fyllingsdalen, avsluttet han før han løp ned til gutta i garderoben.

Lysekloster startet med:  Chris Sunde Midtun – Durim  Muqkurtai –  Kapinga Brazy – Martin Pedersen – Thorvald Trætteberg (Ken-Joar Føyen), Denis Ljubovic – Espen Birkeland – Joakim Helland – Ole Thomas Herrem –  Kristoffer Østervold (Håkon Moldeklev) – Vladan Radojkic (Thomas Helland).

 

Lysekloster – Os 2-0 (1-0)
Målscorer: 
Kristoffer Østervold (16. og 46.min) 

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter