Flott innsats av Lysekloster/Nore Neset gutter 13 i Sør Cup.

Gutter 13

Vår reise

Vår reise tok dessverre slutt i 1/8delsfinalen hvor vi møtte ett meget godt Vindbjart lag. Det var en jevn og tøff kamp hvor guttene virkelig måtte vise hva som bor i dem. Kampene kunne vippet begge veier, men ett tvilsomt straffespark imot rett før pause gjorde jobben vanskelig. Kampen var jevnspilt hvor vi kjempet og prøvde helt til siste slutt, men mål imot på ugunstige tidspunkt felte oss. Guttene var tydelig skuffet og jeg synes de hadde fortjent bedre etter en sånn kamp.
Før dette gikk vi ubeseiret gjennom gruppespillet hvor guttene viste hvilken god utvikling de har hatt.

Resultat

2-2 mot Donn

6-1 mot Årvoll

5-0 Mot Gimletroll

Vi spilte tidvis veldig god fotball og scoret mange flotte mål. Guttene viste en enorm innsats og engasjement gjennom hele helgen og vi kan virkelig være stolte guttene. Lag som gikk rundt på sletta fryktet dette nye satsningslaget fra Bergen og vi overhørte flere som håpet de slapp unna oss hvis de gikk videre. Fortsetter de den trenden de har vist i helgen og den utviklingen de har hatt, er dette en gjeng Lysekloster-Nore Neset kan få mye glede av i fremtiden.

 

Martin/trener

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter