Jevn kamp i Parken

Anulert mål - Kopi

Målet annulleres ????

LIL’s nyhetartikkel er skrevet av Lars Dahle:

Dagens motstander for Munkene var Varegg som ligger på tredjeplass på tabellen. Dette skulle vise seg å bli en jevn og tøff kamp for Lysekloster. Varegg scoret tidlig, og det så lenge ut til at det skulle bli med det ene målet i kampen, så utlignet LIL.

Etter en jevnspilt første omgang sto stillingen 0-1 mellom Lysekloster og Varegg. Det var to lag som tydelig ville ha ballen og styre spillet. Lyseklosters eneste store sjanse i første omgang kom etter fint gjennomspill av Moldeklev til Østervold, der keeper gjør en god redning. Vareggs første sjanse kom i det 20 minutt. Sjansen kom etter dødball/scorner, der Kristoffer Valsvik skyter fra 16 meter, og ballen ender i mål.

Andre omgang fortsatte i samme spor som første, før Munkene begynte å våkne og jage en utligning. Først får Lysekloster en stor sjanse etter ett innlegg der Østervold nikker ballen og keeper gjør en kjemperedning. Nå er det Lysekloster som dominerer kampen og det er stort sett spill mot ett mål.

I det 74 minutt får Lysekloster annullert ett mål. Østervold stiger til vers og prøver på ett brassespark og ballen havner hos Muqkurtaj som setter ballen i nettet. Dommeren velger å rådføre seg med linjedommeren, og det ender med at målet ikke blir godkjent på grunn av offside.

Lysekloster fortsatte å presse på og skape sjanser, og i det 84 minutt låg ballen i nettet bak Vareggs keeper. Keeper stiger til vers på innlegget til Moldeklev, feilberegner og ballen havner i beina til Thorvald Trætteberg, som setter ballen enkelt i mål.

I det 86 minutt blir Håkon Moldeklev utvist etter å ha taklet en Varegg-spiller under en kontring. Noe mer skjer ikke i kampen, og stillingen ender 1-1 mellom Lysekloster og Varegg.

 

KAMPFAKTA:

Lysekloster IL – Varegg  1 – 1    (0 – 1)

Målscorere: Thorvald Trætteberg (LIL), Kristoffer Valsvik (Varegg)

Lysekloster startet med: Chris Sunde Midtun, Denis Ljubovic, Durim Muqkurtaj, Joakim Helland (C), Martin Pedersen, Hans-Christian Nysæther (Espen Birkeland 73), Vladan Radojkic, Thorvald Trætteberg, Ole Thomas Herrem (Tommy Gaustad 65), Håkon Moldeklev og Kristoffer Østervold.

 

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter