Dette gjør meg så sinnssykt godt, jeg driter i tabellen.

Dagens helter

– Denne gjengen her gjør meg så sinnssykt godt. Det er ikke grenser for hva dere finner på, det dere holdt på med de siste 45 minuttene er så høyt oppe at jeg har ikke registreringsskala på det, sa Ruben Hetlevik til guttene i garderoben rett etter kampen.     -Dere ofret dere så mye for hverandre og det gjør meg så stolt at jeg ikke har ord, det er dette jeg vil være med på, gutter som blør og sliter for hverandre. 

Smakte særdeles godt!

Lysekloster viste ekte lidenskap og kvalitet i en spennende og underholdene andre omgang mot Brann2 i Parken.

Resultatet ble herlige 4-3 til Lysekloster, scoret av Kristoffer Østervold, Kristoffer Østervold, Kristoffer Østervold og Denis Ljubovic

Ruben Hetlevik  startet med endret mannskap etter uavgjort kampen  mot Sotra sist uke. Det betydde at treneren hadde klart å stable både Birkeland og Herrem på beina i hele kampen. Noe som kom godt med etter alle fem byttene som LIL måtte gjøre.

Og i dag fikk munkene vist hva de virkelig er gode for i andre omgang med innsatsvilje, tæl. og en kampglød av de sjeldne.

God progresjon
Dette ble den første seieren i Parken  etter to uavgjorte kamper foran et entusiastisk hjemme publikum hvor Kristoffer Østervold  og Denis Ljubovic scoret målene i det som ble et av høydepunktene i løpet av vårsesongen.

Kristoffer Østervold åpnet scoringsballet med stil etter knappe 2 minutters spill. En nydelig scoring hvor han curlet ballen inn i det lengste hjørnet til Brann2-keeper Markus Olsen Pettersen. Brann2 utligner knappe 5 minutter seinere på frispark til 1 – 1.

Dette holder seg omgangen ut, men i det 40. minutt får Branzy sitt andre gule kort og må forlate banen og Lysekloster må spille med 10 mann resten av kampen.

 

Temperatur
Den andre omgangen fikk gnist umiddelbart, Brann2 tok ledelsen i 51 minutt med ny scoring til 1 – 2, Stemningen og temperaturen i matchen var dermed satt, LIL utligner ved Kristoffer Østervold i 60. min 2 – 2.

I 77. minutt tar så Brann2 ledelsen igjen etter et nytt frispark, 2 – 3.

Kristoffer Østervold er frampå noen minutter seinere ut i omgangen, da han dro seg inn i feltet og brassesparker ballen rett i mål, 3 – 3.

I 89 minutt, frispark til Lysekloster, Denis Ljubovic avslutter målorgiet med seiersmålet til munkene, 4 – 3.

 

 

KAMPFAKTA:

Lysekloster IL – Brann2      ( 1– 1 )     4 – 3.

Ca 250 tilskuere.

Lyskloster startet med : Frode Moberg Øvredal – Torvald Trætteberg – Denis Ljubovic –– Kapinga Brazy – Hans Christian Nysæther – Martin Pedersen – Espen Birkeland  – Vladan Radojkic – Joakim Helland – Ole Thomas Herrem og Kristoffer Østervold

Benyttede innbyttere: Durim Muqkurtaj – Tommy Gaustad – Ken Joar Føyen – Håkon Kvittingen og Marius Sivertsen

Målscorere for Lysekloster: 1 – 0 Kristoffer Østervold (2. min)  ,  2 – 2  Kristoffer Østervold   (51. min) ,   3 – 3   Kristoffer Østervold  (79. min) og 4 – 3  Denis Ljubovic (89. min)..

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter