Stian Dyngeland valgte Lysekloster

007 - Kopi

Idol og Pokemonfanger Stian Dyngeland har meldt overgang og skrevet kontrakt med Lysekloster.

Stian som har gått på politiskolen i Stavern skal nå ut i praksis. I praksisåret skal han jobbe ved Os Lensmannskontor og Stian har derfor meldt overgang til Lysekloster hvor han har en del venner som spiller for klubben.

Stian er Fanagutt, kommer fra Totland og startet sin karriere i Fana IL hvor han var lagets toppscorer da de spilte i 3. divisjon i 2011. Seinere flyttet han til Sogndal for å studere og kom ganske kjapt inn på Sogndal sitt A lag hvor han debuterte i Tippeligaen mot Odd i 2012.

Stian spilte 17 A kamper for Sogndal før han returnerte tilbake til Fana hvor han startet sin karriere. Han forlot klubben i 2017 grunnet politistudier i Stavern, han gikk samtidig til Fram Larvik som ligger i 2.divisjon.

Nå i helgen skrev han kontrakt med Lysekloster IL og kanskje får vi allerede se han på banen til høstens første kamp mot Brattvåg.

Stian DyngelandStian Dyngeland er 26 år og har mange interesser utenom fotballen.

Vi nevner blant annet idol, Stian Dyngeland er glad i og nyter sang og musikk, og i 2013 sluttet han seg til konkurransen idol etter å ha blitt overtalt av Sogndal-supporter og Idol dommer Tone Damli Aaberge. Til tross for mottak av ros fra dommer Kurt Nilsen, gikk Dyngeland ikke videre fra audition, men han uttalte at det kan ha vært det beste for hans fotballkarriere, gitt at han måtte hoppe over en trening for å delta på audition.

Eller «Pokemonfanger», vi sakser fra Fanaposten:

Stian Dyngeland gikk tre mil på jakt etter Pokémon-figurer. 

– Jeg hadde ligget syk i to uker og var akkurat kommet til hektene da spillet ble sluppet. Jeg hadde ikke fått trent på lang tid, og i går var jeg endelig ute og gikk. Jeg gikk vel tre mil til sammen. Jeg hadde så gangsperre at jeg holdt på å dø, sier Dyngeland som bruker Pokémon-jakten til å komme i gang etter sykdomsavbrekket.

Og er du heldig så møter du han kanskje på din neste fjelltur, Stian er nemlig et friluftsmenneske som er mye ute i naturen gjerne med fiskestangen i hånden.

Så nå ønsker vi deg, Stian velkommen til Lysekloster,  håper du vil trives i klubben vår!

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter