Vårsesongens siste Lysekloster – Brann2

LIL - Brann2 - Kopi - Kopi

Lysekloster har nå to hjemmekamper på rad, vårsesongens siste mot Brann2 og høstens første mot Haugesund2. Guttene tar så en velfortjent ferie etter en godt gjennomført vårsesong så langt, forhåpentligvis på topp av vårens tabell.   (Ferie 13. juli – 05. august – oppstart 05. august mot Brattvåg borte).

Vårsesongens siste seriekamp spilles hjemme i Parken mandag 10. juli kl. 18.00 – høstens første tre dager seinere torsdag 13.juli kl. 19.00..

På tide med revansj, slutt på uflaks og nesten sjanser.

Ruben Hetlevik var skuffet over nokk en uavgjort etter siste kamp, det var nokk spillerne og LIL fansen også, men det er nå alvoret begynner. Høstsesongen vil vise hvor sterk grunnmuren til LIL er og hvilke fundament LIL laget er bygget på. Lysekloster har så langt kun tapt en kamp hittil i sesongen og ligger likt a poeng med Brattvåg.

Vippa av tabelltoppen

Vi tror munkene vil vise muskler utover høsten, fundamentet er lagt, grunnmuren bygget og det er bare finpussen som står igjen. Da er det slutt på uflaks og nesten sjanser, målene kommer og laget vil igjen Vippe opp på tabelltoppen.

Så har du sjanse, stikk innom på mandag og torsdag og få med deg snu opperasjonen til munkene.

 

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter