Fra Austevoll til Lysekloster

Joachim Bjånesøy - nettside - Kopi
Midtbanespilleren Joachim Bjånesøy (21 år) forlater Austevoll og er nå klar for Lysekloster i 3. divisjon. 

Joachim Bjånesøy: Kommer fra Austevoll, har en karriere bak seg fra U16 Norge, junior NM for Brann, spilt for Brann B og  A laget til Fana, er en hurtig, hardt arbeidende midtbanespiller.

– Joachim er en spennende spiller. Han var sterkt ønsket av oss, og i dag skrev han kontrakt med klubben, sier sportslig leder Svein Kollen i Lysekloster.

– Kjempetalent

Joachim Bjånesøy kommer fra Austevoll og som 16 åring spilte han flere  ulandskamper for Norge, blant annet mot England, Færøyene og Danmark og to år seinere sikret han Brann sitt  gull i junior-NM mot Lillestrøm.

 «Nå velger midtbanespilleren å forlate Brann til fordel for Fana i 2. divisjon». 

– Jeg tror jeg kan utvikle meg mer der. Jeg har vært på et par treninger med de, og nivået er ganske bra. De har et bra trenerteam og en bra gruppe, sa Bjånesøy til BA for 2 år siden.

 Grunnet lite spilletid i Brann hvor han var i to år ( junior 19 – Brann C og Brann B) begynte han å trene litt med 2. divisjonsklubben Fana sitt A lag, en klubb han  han også spilte for halve 2015 sesongen.

Men fra høsten 2015 og fram til i dag har han spilt for moderklubben Austevoll.

– Det blir vanskelig å spille seg inn i på Lysekloster, for der er mange gode spillere i laget, men jeg håper å få spille mye, sier austevollingen til oss.

 Joachim begynner nå siste året på Ingeniørhøyskolen/fornybar energi  og bor på Nordnes.  I ferien har han som mange andre fra Austevoll jobbet med fiskeoppdrett og en av hobbyene er å fiske leppefisk.

Håper det ikke er mye lus her hos munkene, Joachim.

Velkommen til Lysekloster !

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter