Rekordras på Kuventræ

IMG_0179

Mens friidrettseliten var opptatt med NM i Sandnes, samlet Os Turn Friidrett en fin gjeng med yngre aktive til Oslekene på Kuventræ. Endelig fikk vi sol og fint vær på stevne igjen, og Lyseklosters utøvere markerte seg sterkt.

Rekordraske Lysekloster-sprintere

Lørdag var rekruttene våre Herman og Haakon Onstad Gjerde, Elise Bos (alle født 2010) og Aksel Sørstrømmen (født 2008) i aksjon på 60 meter og i lengde. Nok en gang leverte de flotte resultater, og det ble personlig rekord for tre av fire deltagere på 60 meter og to av fire i lengde. Aksel snuser på tremeteren i lengde, med ny «pers» på 2,95 meter. Det blir spennende å se om tremeteren passeres før sesongen er over.

I 10-års klassen var vi også sterkt representert med Louis Botnevik Eickhoff, Sebastian Vikøren, Izabell Eriksen og Jennie Bos. Louis løp nok en gang på 9-tallet på 60-meter ned flott «pers» på 9,82 sek. Sebastian var første gang på 10-tallet med ny «pers» 10,82, og Izabell nærmer seg 9-tallet hun også med ny «pers» 10,03.

Det ble også kastet langt i liten ball (150 gram). Louis smelte til med 33,65 meter, noe som var rett bak pers men langt nok til å sette ny banerekord på Kuventræ.

Hekkedebut, spyddebut og to stafettlag

Søndag startet Jennie dagen med spyddebut og flotte 12,50 meter med 400 grams spydet. For å få mulighet til å konkurrere på 60 meter hekk for første gang, var Louis påmeldt i 11-års klassen i denne øvelsen. I sin første hekke-konkurranse noensinne, løp han inn til andreplass og den flotte tiden 11,66 sek. Louis var også med i kulestøt, hvor han sammen med Magnus Løvaas leverte resultater like bak personlig rekord.

Søndagen på Kuventræ ble avsluttet med et spennende stafettoppgjør på 4×60 meter mellom guttene og jentene fra Lysekloster. Vi hadde meldt på ett jente- og ett guttelag i 10-årsklassen,  og supplerte tiåringene med to rekrutter. Det var jevnt hele veien, men guttene dro fra litt på de siste meterne og vant så vidt foran jentene. Tiden til guttene var ny banerekord på Kuventræ!

På lagene løp:

IMG_0172Gutter: Louis B. Eickhoff, Magnus Løvaas, Sebastian Vikøren og Aksel Sørstrømmen.

IMG_0175Jenter: Izabell Eriksen, Jennie Bos, Emilie Morken og Elise Bos.

Komplette resultater fra stevnet finnes her

IMG_0184IMG_0183IMG_0182IMG_0181IMG_0180IMG_0185
Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter