En spennende høst i møte

LIL i rus
Lysekloster går en spennende høst i møte. Det har skjedd en god del endringer i klubben i løpet av sommerferien.

Chris Sunde Midtun har gått til Flint Tønsberg på grunn av skolegang, Tommy Gaustad ønsker å trappe ned, har forlatt klubben til fordel for Tertnes, Marius Sivertsen vil få mere spilletid i Varegg og i går signerte Håkon Moldekleiv med Sotra.
Men Lysekloster har også fått noen solide forsterkinger.
Ny keeper, Kjetil Hansen har kommet tilbake til moderklubben fra Varegg, Arne Vem Haugland har tatt på seg fotballskoene igjen og i juni tegnet Stian Dyngeland og Mirza Mujcic kontrakt med munkene. Tidligere i sommer kom Markus Attila (stygt skadet i kampen mot Brattvåg) til klubben og forsvaret så ut som betong.
Med en uheldig start mot Brattvåg, 0 – 1 og skade på Attila ble høstens start tøffere en ønsket, men sesongen er lang og mye kan endre seg i løpet av de 11 kampene som står igjen.
Lørdag møter LIL Stord hjemme, munkene stiller med et sterkt lag, Sigve Rørstad er tilbake etter langtidsskade og vi tror at Stord skal få det vanskelig mot et sultent Lysekloster lag som nå vil vise hjemmepublikumet hva de er god for.
Vårens kamp endte med 4 – 2 til Lysekloster, guttene vil sikkert vise at dette ikke bare var et lite blaff.
Så få med deg høstens første hjemmekamp, den starter kl. 16.00 på lørdag 12. august.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter