Et kjempeskritt nærmere toppen

Føyen grep sjansen og scoret LIL sitt første mål
En god Føyen grep sjansen og scoret LIL sitt første mål

Munkene feide over Fjøra

Lysekloster hadde i dag en god sjanse til å komme nærmere toppen etter at Brattvåg spilte uavgjort 0 – 0 mot Sotra. Den muligheten tok munkene godt vare på og feide Fjøra av banen med 2 – 0, det kunne gjerne vært 4 – 0 med to baller i stolpe og ut istedenfor inn.

Ken - Joar Føyen stupheader inn LILs ledermål 1 - 0

Ken – Joar Føyen stupheader inn LILs ledermål 1 – 0

Da kampen ble blåst igang i første omgang la Fjøra seg straks bakpå og satset på kontringer. LIL kjørte på ute på kantene og  i 10. minutt etter et konstant press mot Fjøramålet stupheader Ken – Joar Føyen inn ledermålet til hjemmelaget 1 – 0. Etter dette parkerer Fjøra bussen totalt og LIL stanger hode i Fjøraveggen, gjestene hadde noen spede forsøk på kontringer som LIL forsvaret hadde full kontroll på.

I andre omgang foregikk det meste på Fjøra sin halvdel, kun en gang ble Lysekloster sin keeper satt på prøve, men han reddet skuddet mesterlig. I løpet av samme periode hadde Lysekloster skudd i stolpe og en stor mulighet til  Kristoffer Østervold som var aleine med keeper, men den gutten gir aldri opp.  I 73. minutt krangler han til seg ballen fra Fjøra forsvaret, header ballen over en utrusende keeper og vipper den elegant i mål.   2 – 0 til hjemmelaget.

God stemning i LIL garderoben selv om det hadde kokt litt på sidelinjen rett forut!

Lysekloster – Fjøra 2-0 (1-0)

Lysekloster stilte med: Kjetil Hansen, Mirza Mujcic, Ken-Joar Føyen, Kasper Hjørngaard, Thorvald Trætteberg, Sigve Rørstad, Espen Birkeland, Armin Pasagic, Joakim Helland, Kristoffer Østervold og Stian Dyngeland.

Målscorere: Ken-Joar Føyen 10. min og Kristoffer Østervold 73. min.

Mirza Mujcic ble kåret til dagens beste LILs spiller.

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter