Kriget Seg Nærmere Førsteplassen

IMG_2459

Sluttresultat: 1-1

Målskårer: Stian Dyngeland

Lagoppstilling: Kjetil Hansen – Sigve Rørstad, Kasper Hjørngaard, Denis Ljubovic, Mirza Mujcic, Ken Joar Føyen – Hans-Christian Bjørnestad (Ole Thomas Herrem fra 73’), Espen Birkeland, Joakim Helland, Stian Dyngeland – Armin Pasagic

I denne runden møtte Lysekloster tredje divisjons beste hjemmelag, Herd. Herd har ikke tapt hjemme på to år og gav våre menn i hvitt og blått en skikkelig krigekamp om alle tre poengene i Møre- og Romsdal. Vi spilte med to nye spillere fra start. Kasper Hjørngaard fikk sin debut hjemme mot Førde og viste god rutine og kloke valg med ball. Armin Pasagic, som signerte tidligere denne uken spilte sin første kamp for laget og viste at han blir en viktig brikke framover.

I første omgang styrte vi spillet og kom til flere avslutninger. Til tross for dette tok Herd ledelsen etter et velplassert langskudd. Få minutter etter utliknet Stian Dyngeland på en kynisk avslutning etter flott gjennomspill av Joakim Helland. Like langt stod lagene til pause.

I andre omgang la Herd om formasjonen og forsvarte og kriget for å holde på sin gode hjemmestatistikk. Pauseresultatet holdt seg helt inn, noe som betyr at Ruben og hans menn er ett poeng nærmere serieleder Brattvåg, som tapte borte mot Spjelkavik.

– Vi er godt fornøyd med å hente inn ett poeng på Brattvåg fra denne kampen. Herd kjempet godt og viste sin styrke fra dødballer, sa Ruben Hetlevik etter kampen.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter