Rundens motstander i morgen er Ålesund 2

Frode, Torvall, Kristoffer og Mirza klar til sin dommeroppgave - Kopi
Under Framo-Lyskloster Cupen  gikk Frode, Torvald, Kristoffer og Mirza litt trening i «hva som kreves av en som har to kort i lomma», gult og rødt.

Kristoffer Østervold og Torvald Trætteberg er tilbake igjen etter karantene og gule kort og Kaspar Hjørngaard og Armin Pasagic viste gode takter og var solide forsterkninger i krigekampen mot Herd sist helg.

I morgen  er Ålesund 2 rundens motstander, Lysekloster stiller med høstens antatt sterkeste lag/mannskap  og guttene gleder  seg til å møte sunnmøringene  etter 2 – 2 oppgjøret  tidligere i vår.

Det er seks kamper igjen, Ålesund 2 må nesten vinne alle kampene sine hvis de skal unngå nedrykk. Brattvåg er i høstform, men Lysekloster er like bak, dette vet guttene og går for å tette  luken på nytt.

Hjemmelaget  går til kampen i morgen med en fandenivoldsk innstilling. Får munkene et tidlig mål er det store sjanser for den berømmelige ketchup effekten og det kan bli målrikt.

Kampstart er kl. 18.00, LIL ønsker å sende signaler til Brattvåg at her vil de ikke få noe gratis og Kristoffer Østervold har ikke tenkt å stoppe med 15 spillemål.

Så vel møtt!

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter