Takk til dere alle !

LIL cup 2017 C

Etter en vellykket og godt gjennomført cuphelg ønsker jeg å rette en stor takk til dere alle som var med å bidra til at årets Framo Lysekloster Cup ble en stor suksess !  Dette gjelder også alle gjestende lag m/spillere, trenere og foreldre.

Cupen ble avsluttet søndag, den dagen var like fin og vellykket som lørdag, mye idrettsglede for de minste (Lysekloster hadde søndag med mange lag, både i 2011 og 2010 klassen).  Denne dagen dømte LIL gutter fra både G12, G13 og G14.

Og en spesiell takk til dere som var med alt fra å hente og kjøre vekk mål, som vi har lånt fra Nore Neset, den alltid like positive dugnadsgjengen på kjøkkenet, foreldre som bidro i kiosken, speakere, hoppeslottvakter, kakebakere, a lagsspillere, renholds- og parkeringsvakter +++

Dere gjorde alle en strålende jobb, med et smil om munnen var dere alle gode Lysekloster-ambassadører – noe Lysekloster IL er meget stolt av!

 

Beste hilsen fra Tomas Fiksdal

Greit å ha noen som passer på.

 

Tomas med damene fra Cup komiteen

 

Fra søndagens femmer fotball

 

 

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter