Tre nye poeng til LIL

Målscorer og Lysekloster beste spiller Kristoffer Østervold

 

Kristoffer Østervold ga Lysekloster en tidlig ledelse i første omgang og tre nye poeng til hjemmelaget.

Ålesund som er  i poengnød  stilte med et toppet lag i kveld, hele fire mann fra A.laget, uten at det hjalp så mye. Munkene hadde full kontroll og vi så faktisk ballen i mål opptil flere ganger i første omgang, men det ble med den ene scoringen av Kristoffer Østervold i 24. minutt.

Lysekloster var også angrepsvillig i andre og tidlig i omgangen, 57. minutt fikk så Ålesund Benjamin Parr utvist etter to gule kort.  Noe som burde gi Lysekloster sjansen til å øke ledelsen.

-Vi greide ikke å dra  fordelen av å ha en mann mere på banen, sa Kristoffer Østervold som ble kåret til Lysekloster sin beste spiller, – vi burde nokk utnyttet denne fordelen litt bedre.

– Det viktigste var vel de tre poengene,  kom det fra Stian Dyngeland, vi har roen og spiller vårt spill, maler på og maler på, litt rufsette i første omgang, men tar oss opp i andre. Vi kunne vært litt mere rutinert  innemellom, men alt i alt så er vi fornøyd med kampen, avsluttet han.

Lysekloster – Ålesund  1 – 0.

Lysekloster startet med: Kjetil Hansen – Sigve Rørstad – Kasper Hjørngaard – Denis Ljubovic – Mirza Mujcic – Torvald Trætteberg – Espen Birkeland – Joakim Helland – Kristoffer Østervold – Stian Dyngeland og Armin Pasagic

Brukte reserver: Ken Joar Føyen og Joachim Bjånesøy

Målscorer: Kristoffer Østervold, 1 – 0  i  24. minutt

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter