Trente med tidligere landslagstrener

IMG_0457

I dag fikk våre eldste friidrettsutøvere ekstra god veiledning på treningen. Da A-lagskampen kolliderte med treningstiden vår, tok vi turen til Fana Stadion og fikk en treningsøkt sammen med tidligere landslagstrener Tor Haugland.

Haugland har i flere tiår trent noen av landets beste friidrettsutøvere, og har spesielt god kompetanse om hoppøvelser og sprint. I regnværet på Fana ble det løpt og hoppet, og det var ingenting å si på innsatsen. En god del av øvelsene var kjente, men det var også noen øvelser vi ikke har trent før. I tillegg fikk alle med seg gode tips til hvordan lengdehoppsteknikken kan forbedres.

30. september er siste stevnet for friidrettsutøverne våre denne sesongen. Da går Bergenslekene av stabelen på Leikvang stadion i Åsane. Kanskje ser vi resultater av treningen allerede der!

IMG_0450IMG_0451
Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter