Opp eller ned ?

Ken Roar Føyen
På lørdag møter LIL Brann2, dette blir den mest spennende og siste serierunden i år.

Vi biter negler

Få med deg Lysekloster sin siste seriekamp kamp i år på Nymark Kunstgress lørdag mot Brann2. I denne serierunden blir alt avgjort både i bunn og topp.

Lysekloster treneren var ikke fornøyd - Kopi– Det er skikkelig gøy at det er åpent i begge ender av tabellen. Nå kan alt skje. Vi får håpe Brattvåg sklir på et bananskall, sa Ruben Hetlevik rett etter kampen mot Sotra.

Og Os sitter med nøkkelen, får de medhold i sin klage mot Ålesund2 selv om tidsfristen var ute kan de ha sikret seg 2 tilleggspoeng og er klar for ny sesong i tredje, men det mest sannsynlige er hvis klagen går igjennom at Ålesund2 blir straffet med poengtrekk og ikke noe annet. Så taper de mot Brattvåg med to mål eller mer og Stord vinner over Haugesund2 med 3 mål er det Os som blir stående som det tapende laget og rykker ned til 4. divisjon og Lysekloster blir værende i 3.

Uavgjort eller bedre for Os over Brattvåg så har Os sikret seg fornyet plass i serien uansett hva Stord gjør og Lysekloster vil rykke opp til 2. divisjon med seier over Brann2.

-Os kan, medEspen Birkeland kåret til dagens beste LIL spiller - Kopi poeng mot Brattvåg, samtidig som Lysekloster gjør jobben sin borte mot Brann 2, sørge for opprykk til munkene, sa Espen Birkeland, Lysekloster sin kaptein til OsFusaposten  – vi  får håpe på et heltent Osalag i siste runde.

Uansett hva som skjer ønsker undertegnede begge lagene lykke til. Kampene starter lørdag  kl. 14.00

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter