Tre deilige, solide bortepoeng

Armin Pasagic løste koden og scoret 1-1 målet - nr2
Etter en brukbar førsteomgang løsnet det i andre

Presis klokken tre ble kampen mellom Varegg og Lysekloster satt i gang på det nye flotte anlegget på Stemmemyren Idrettspark.

Det skjedde egentlig ikke så mye i første omgang, lagene følte på hverandre og spillet bølget fram og tilbake med et lite overtak til gjestene

I andre omgang skrudde LIL opp tempoet, spilte mere direkte og angrepene ble langt farligere.

Det ble like vel Varegg som i 52. minutt fikk det første målet, selvmål. En uheldig Lysekloster spiller skulle heade ballen  vekk fra mål, istedenfor ble den lobbet  over en utrusende LIL keeper og trillet inn i målet.

Men Lysekloster rettet opp feilen ganske raskt,  fire minutter seinere plukket Armin Pasagic opp ballen etter et blokkert skudd.  Spissen gjorde ingen feil, og scoret sitt første mål for munkene og  1 – 1.  Lysekloster tok nå totalt over og jaktet på flere scoringer.  Etter litt klabb og babb i feltet (73. min)  fikk Stian Dyngeland tak i ballen på straffemerket og sende Lysekloster i ledelsen 1 – 2.

Ett minutt før slutt satte Espen Birkeland spikeren i kista med et flott raid. Gikk med ballen ca 40 meteren, tok seg forbi noen slitne Vareggspillere og sklei ballen elegant  i mål. 1 – 3 og fortjent seier til munkene.

 

Varegg – Lysekloster 1-3  (0-0)
Målscorere for Lysekloster: Armin Pasagic 56. min , Stian Dyngeland 73. min og Espen Birkeland 89. min.


Lysekloster stilte med:
 Kjetil Hansen – Sigve Rørstad, Mirza Mujcic, Kasper Hjørngaard, Thorvald Trætteberg, Espen Birkeland, Joakim Helland, Ole Thomas Herrem (Ken-Joar Føyen 82. min), Stian Lønne Dyngeland, Armin Pasagic (Denis Ljubovic 89. min) og Kristoffer Østervold.

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter