Tre kamper og ni poeng igjen

Varegg - LIL
Fra vårens kamp mot Varegg som endte 1 – 1

Det drar seg til og lørdag drar munkene over fjellet til Sandviken og Stemmemyren Idrettspark for å møte Varegg. Vårens uavgjorte 1 – 1 kamp sitter fortsatt i og Lysekloster gutta har lyst til å endre litt på det resultatet.

Det er tre kamper igjen og fortsatt er ingen ting avgjort hverken i bunn eller  topp i avdelingen. I bunnen er disse klubbene inne i et scenario, Stord, Haugesund2 og Os hvor det står nedrykk i heisen. To av disse lagene, Haugesund2 og Os skal møte Brattvåg som fortsatt ligger på topp før helgens kamp mot Brann2, faktisk så ligger også Brann2 i faresonen. Brattvåg kan få mange tøffe oppgaver framover av disse lagene som har kniven på strupen og vil gjøre alt for å unngå nedrykk.

Lysekloster ligger bare målforskjellen bak tabelltoppen Brattvåg.

Munkene er for tiden veldig  solide defensivt og det er aldri helt trygt for hva Østervold, Herrem og Dyngeland kan finne på foran Vareggmålet på Stemmemyren lørdag.

Stemmemyren åpnet sitt nye og flotte anlegget i august, her kan du nå sitte tørt og varm.

Stemmemyren åpnet sitt nye og flotte anlegget i august, her kan du nå sitte tørt og varm.

Kampen starter kl. 15.00.

Så møt opp og få med deg kampen og hvis ikke så følg med på Lysekloster sin facebook side. Der kommer lagoppstilling rett før kampstart og du vil fortløpende få informasjon om kamputviklingen .

Så det er bare til å henge på og følge med.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter