Årets treningsleir endelig i gang

IMG_4454

Da var årets treningsleir endelig igang!

Ankomsten til Tyrkia startet med visumtrøbbel for vår portugisiske venn, André Matos (i visumet Mantos), storm og regn. Til slutt slapp André inn i landet, og været roet seg over natten. Vi våknet opp til sol og lyseblå himmel som gikk rett over i Middelhavet.

Vi stod opp 08:00 (06:00 norsk tid), og gikk ned til restauranten og spiste en god frokost. Deretter gikk turen til treningsfeltet der vi ble møtt av fantastiske, grønne gressmatter. Dagens morgenøkt ble en rolig økt for å bli kjent med naturgress igjen. Til tross for at det skulle være årets letteste økt, ble det høy temperatur på treningen. Dette viser den ekstremt sterke vinnerviljen i mannskapet. Etterpå var alle bestekompiser igjen. Etter økten bar det rett ut på balkongen eller ned til Middelhavet for å utnytte en liten times sol før lunsj.

Etter lunsj var det klart for økt nr. 2. Denne økten skjedde på styrkerommet og det var vår nye altmulig-coach, Jacob Nielsen, som stod for denne. Han har kommet inn i laget med masse kunnskap og humør, et fint tilskudd til laget. Økten ble avsluttet akkurat i tide til at vi rakk å se en av Europas beste spisser herje med et godt Chelsea-lag. Deretter stod middagen for tur, før Ligacup-finalen stod på programmet. Guttene ble trøttere og trøttere utover kvelden, så sengen var nå ikke langt unna.

Da var første dag over, og vi har funnet oss fantastisk godt til rette. Fint hotell, god mat og godt selskap. Imorgen blir vekkerklokken satt til kl 07:00 (05:00 norsk tid) og vi er klare for en ny bra dag i Tyrkia!

– Thorvald Trætteberg, dagens journalist

 

IMG_4467 IMG_4481 IMG_4486
Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter