– Samarbeidet begynner å bære frukter

Ruben var ganske fornøyd etter helgens treningskamper.

Denne helgen reiste A-laget til Karmøy for å teste bredden i stallen da det skulle spilles to treningskamper på to dager. Den første kampen ble spilt fredag kveld mot lokallaget, Vedavåg Karmøy. Kampen ble komfortabelt vunnet 4-1 etter skåringer fra Hassan Rahmani, Marcus Sannes, Martin Pedersen og Lars Hadler-Olsen. Sistenevnte er fra egen junioravdeling og spilte sin første kamp for seniorlaget.

Lagoppstilling mot Vedavåg Karmøy: Thomas Hille, Eirik Spangelo Haga, Thorvald Trætteberg, Lars Hadler-Olsen, Sigve Rørstad, Erlend Opheim Instebø, Markus Attila, Marcus Sannes, Even Vetås, Martin Pedersen, Sondre Nystad.

Ny dag, ny kamp
Dagen etterpå var det ny kamp mot 2. divisjonslaget Vidar. Ole Thomas Herrem skåret 1-0 etter 14 minutter, i en omgang der Lysekloster kjører kampen. Lysekloster skårer ikke mer enn det ene målet og ti minutter inn i andre omgang utlikner Vidar etter en forsvarstabbe.

– Jeg er godt fornøyd med helgen. Både sosialt, prestasjons- og resultatmessig. Vi får testet mange spillere mot Vedavåg, blant annet 3 juniorer som viser at samarbeidet med Nore Neset begynner å bære frukter. Vi spiller en solid kamp mot et godt 2. divisjonslag og får jobbet med vårt offensive spill, sa Ruben Hetlevik etter Vidar kampen.

Neste treningskamp er mot Åsane i Vestlandshallen 21. februar. Vi oppdaterer selvfølgelig fra vår Facebookside: https://www.facebook.com/lyseklosteridrettslag/?ref=br_rs 

Junior Eirik Haga har vært innvolvert i 3 av treningskampene så langt.

Junior Eirik Haga har vært innvolvert i 3 av treningskampene så langt.

Ruben var ganske fornøyd etter helgens treningskamper.

Ruben var ganske fornøyd etter helgens treningskamper.

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter