Den yngre garde viste styrke

IMG_4590

Lysekloster i Tyrkia – DAG 4

Etter en god natt søvn våknet guttene av vekkerklokken på 07:00 for å rekke den tidlige frokosten kl. 07:15. Det viktigste måltidet for dagen hadde som vanlig bra utvalg der den hjemmelagde omeletten er en stor favoritt.

Dagens første økt ble for dem som startet gårsdagens kamp en restitusjons økt der det ble konkurranser som blant annet fotballtennis. For de som spilte mindre ble det en tøffere økt, hvor det ble kamp mellom eldst og yngst. Her vant de yngste spillerne, så da måtte altså de eldste spillerne som straff gjøre jobben til de yngste spillerne som er å ta utstyret etter trening.

Etter vi ankom hotellet etter en bra økt på feltet var alle klar for lunsj kl. 12:30. Her fikk alle spillerne i seg god mat og kattene var også fornøyd etter at de fikk servert buffet av Hassan (Rahmani) og Truls (Hovland).

Dagens andre økt ble en teknikk trening med masse avslutninger. Her fikk vi til og med se Ruben Hetlevik med et vågalt brassespark hvor utfallet ikke står helt i stil med viljen. Etter mange avslutninger av høy klasse fikk treningen en litt smådramatisk slutt. En av ballene våre forsvant plutselig under gjerdet og under t-skjorten på en liten lokal røver. Da tok det ikke lang tid før politi instinktene til både Kjetil Hansen og Stian Dyngeland slo til, og de løp og skrek etter gutten. Etter hvert står altså halve laget å prøver og få tilbake den stjålne ballen. Etter å ha meglet med aggressive tyrkere fant vi til slutt ut at den ballen var borte for godt.

Etter to gode økter var det bare å ta seg en dusj og en velfortjent middag. Kvelden ble avsluttet med et spillermøte hvor kapteinen Mats Walberg ledet an. Her diskuterte blant annet guttene mål for sesongen og hvordan de vil 2018 skal se ut for Lysekloster IL.

Vennlig hilsen ungguttene

Erlend Opheim Instebø & Even Vetås

 

Dagens bildeserie:

 

IMG_4645IMG_4636IMG_4631IMG_4619IMG_4604

 

Våre bidragsytere til treningsleiren:

sponsor
Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter