Jonas på samling i Bærum

Jonas

Jonas som til daglig spiller på Lysekloster sitt G13-lag er kalt opp til samling på Nadderud tidlig i april. Han er tatt ut med 15 jevnaldrende spillere fra Hordaland som reiser til Bærum.

Selv er Jonas glad for å ha blitt kalt opp til samlingen.

– Foreldrene mine fikk en telefon av Svein (Kollen) at jeg hadde blitt tatt ut til samling. Det blir et par dager der vi skal bo på hotell, trene og spille kamper. Vi skal spille i Brann drakter, selv om ville jeg foretrekker å spille i Lysekloster drakt, sier Jonas og smiler.

Det er nok ikke uten grunn at Jonas har blitt tatt med på samling. Han forteller at er nøye på å trene riktig på banen, men forteller hvor nøyaktig han er på å restituere, spise riktig og sove nok.

 

Proffdrømmen

Når han blir spurt om målene videre, så kan forteller Jonas at han ikke skal stoppe på denne ene samlingen.

– På kort sikt ønsker jeg å jobbe for å komme med på flere samlinger, både regionalt og nasjonalt. På lengre sikt jobber jeg mot å bli fotball-proff, først i den norske toppserien og deretter bli proff i Liverpool.

Sportslig leder Svein Kollen, mener det er fullt fortjent at Jonas kommer med på en slik samling.

– Jeg ser Jonas sparke ball oftere enn noen andre her på banen. Enten det er med kompisgjengen eller på egen hånd. Han setter et godt eksempel for andre ambisiøse spillere som ønsker å nå langt.

Lysekloster ønsker Jonas lykke til på samling.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter