Mats Walberg valgt som ny kaptein

IMG_4931

Lysekloster har vudert hvem som skulle bære kapteinsbindet etter at fjorårets kaptein Espen Birkeland valgte å returnere til moderklubben Smørås. Denne uken ble nysignerte Mats Walberg valgt til lede laget i 2018. Mats, som har godt over 100 kamper på norsk nivå to og tre, samt et utenlandsopphold, er klar for å hjelpe laget å oppfylle sitt fulle potensial.

– Lysekloster virker veldig lovende i år. Vi har masse potensial i laget som vi skal jobbe knallhardt for å få ut. Det er det som blir min rolle som kaptein, å være en vaktbikkje som gir klar beskjed når standarden ikke er som den skal. Jeg ser på meg selv som en seriøs type, som forventer at det er kvalitet på det vi gjør både på og utenfor banen.

Videre skryter kapteinen av samholdet i gruppen og mener at Tyrkia har styrket dette ytterligere.

– Tyrkia har vært veldig bra sosialt sett. Det er en inkluderende gjeng som alltid tilbyr noe å finne på. En blir dratt med på mye sosialt, enten det er kortspill eller bordtennis.

En mann som kan lede  

Ruben Hetlevik er godt fornøyd med den nyvalgte kapteinen og mener at han innehar kvalitetene som kreves av en kaptein.

– Mats er en rettferdig og kravstor leder. Han har en naturlig autoritet og holder en høy standard på både trening og i kamp. Ett fantastisk eksempel til etterfølgelse.

Vi gratulerer Mats med den nye rollen, og er spent på å se midtstopperen lede Lysekloster i sesongen som kommer.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter