Tre på rad, sol og siste økt før Ukrainsk test

IMG_4749

Treningsleir i Tyrkia – Dag 5

Vekkerklokken stod som vanlig på 07:00 for munkene. Dagen startet med en nydelig turkish breakfast for å gi kroppen nok energi til 2 treningsøkter i stekende sol. Etter noen dager med overskyet vær, var det deilig for guttene å se solen snike seg opp i horisonten.
Dagens første økt bestod av en kvalitativ oppvarming med the one and only Jacob, etterfulgt av firkant (der de to undertegnede Vlad og Szym fikk kjørt seg med noen tunneler i mot)… deretter var det tid for konkurranse der IQen til spillerne skille bli utslagsgivende. Vinneren av en «tre på rad» variant med sprints skulle få meg seg en scoring i spill. Denis Ljubivic møtte på noen språklige utfordringer og til slutt var det Team Szymanowski som stakk av med seieren.
12:30 var det lunsj som vanlig, og etter lunsjen var det tid for hang-ups konkurranse på beachen. Politimester Kjetil aka Numero UNO viste styrke med sine 155 hang-ups og ble den store vinneren.
Dagens andre økt dreide seg om dødball-detaljer, konkurranser og om hvem som skal slå dødballer for Lysekloster i 2018, der Vladan viste seg som en farlig dødballtaker med sin sniper-slegge. I morgen er nest siste dag for munkene i Tyrkia. Her skal Klosteret få prøve seg mot FC Poltava, et ukrainsk 1. divisjonslag som kjemper om opprykk. Vi gleder oss til å måle krefter mot god utenlandsk motstand og satser på å få gode referansanser.
Vennlig hilsen de to øst-europeerne
Szymon Walczak og Vladan Radojkic
Dagens bildeserie:
IMG_4665 IMG_4670 IMG_4730 IMG_4753
sponsor
Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter