Tyrkisk sirkus i ufortjent 1-0 tap

IMG_4871

 

Det er siste dag I Tyrkia og vi var invitert til treningskamp mot FK Poltava fra Ukraina. Kampen gikk på det ukrainske forbundet sitt anlegg i Tyrkia. FK Poltava som ligger på dirkete opprykksplass til den ukrainske toppserien, informerte at de stilte med sitt sterkeste lag for å gi startelleveren kamptrening før serien starter igjen.

Dagens lagoppstilling: Thomas Hille , Thorvald Trætteberg, Denis Ljubovic, Mats Walberg, Eirik Rode, Ken Joar Føyen, Hassan Rahmani, Vladan Radojkic, Rune Mo , Truls Hovland, Kristoffer Østervold

Kampen startet jevnspilt med to store sjanser til hvert lag i første omgang. Det mest drastiske som skjedde i løpet av første omgang var da en spiller fra Poltava slo ned kaptein Mats Walberg etter en halvtime spilt. Ukraineren ble dirkete utvist, men for kampen sin skyld fikk Poltava fullføre kampen med elleve spillere.

Andre omgang startet med ett overtak til øst-europeerne, men vi klarte å spille oss inn igjen utover omgangen. Som i første omgang skapte hvert lag to store sjanser hver. Uheldigvis for vår del bestod dommertrioen av dommermedlemmer fra Poltava. Dette preget kampen og etter en tvilsom straffeavgjørelse, endte det med 1-0 til vertene.

Reiser hjem sterkere

Etter kampen hadde en stolt Svein Kollen bare lovord å si om spillerne.

– Det var en tøff fysisk krigekamp med hele 8 gule og 1 rødt kort.  Vi er jevnspilte med et elitelag fra en veldig god fotballnasjon. En heroisk innsats fra laget. Enda mer positivt er at spillet begynner å sitte, nå skal vi jobbe med å forbedre effektiviteten framfor mål. Ellers er vi enormt fornøyde med en meget vellykket treningsuke. Oppholdet har hjulpet oss til å bli sterkere og vi reiser hjem som en styrket sosial enhet. Vi returnerer til Norge med enorm godfølelse. Det har vært en kjempegod treningsuke.

 

IMG_4951 IMG_4931 IMG_4915sponsor
Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter