Festfotball i Parken

God heading

Lysekloster viste at de ikke bare har et tett forsvar, men også at de kan score mål. Vant hele 6 – 0 i en underholdene kamp over Vardeneset.

LIL startet med: Kjetil Hansen,  Mats Joachim Walberg, Szymon Walczak, Thorvald Trætteberg, Denis Ljubovic, Eirik Rode , Mohammad Hasan Rahmani, Rune Johan Åsheim Mo, André Pouca Roupa de Matos, Vladan Radojkic og Stian Lønne Dyngeland  

Brukte innbyttere: Sigve Rørstad, Martin Pedersen,  Marcus Sannes Thormodsen, Lars Hadler-Olsen og Erlend Opheim Instebø 

Dagens målscorere: André Pouca Roupa de Matos 1 – 0 i 6 min, Stian Lønne Dyngeland  2 – 0  i 21 min, Vladan Radojkic  3 – 0 i 61 min, Mats Joachim Walberg 4 – 0 i 65 min,  Martin Pedersen 5 – 0 i 65 min, Erlend Instebø 6 – 0 i  90 min ( reg som selvmål).

– Det var en deilig 6 – 0 seier i dag, sa Lysekloster sin trener Ruben Hetlevik rett etter kampen. Det er flott at vi holder nullen og scorer mange mål, dette var vel fortjent og vi må si oss fornøyd.

Hva med tabellsituasjonen?  

-Vi ser ikke på tabellen enda, det er alt for tidlig, den endrer seg fra runde  til runde så tidlig i sesongen. Vi fokuserer på å bli bedre i fotballen, prestasjonen og er fornøyd med resultatet i dag, svarer han og fortsetter. Ellers så var det kjekt at mange av de unge lokale spillerne fikk prøve seg i dag. Spesielt for Lars og Erlend hvor sistemann etter solid innhopp også fikk med seg et mål.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter