Teambuilding med fotballgolf

IMG_2661

I går var A-laget hos Bjørnefjorden Golfklubb for å spille fotballgolf. Her fikk Munkene teste presisjon, fokus og teknikk på kommunens beste gressmatte.

Med 18 mann, inkludert trenerteamet, stilte nesten full tropp på golfbanen. Det var store forventninger at forhåndsfavoritten, Sigve Rørstad, skulle dra i land med seieren og stikke av med den prestisjefulle premiepotten bestående av forskjellige Lysekloster-produkter.

Etter at Bjørnefjorden Golfklubb hadde forklart reglene ble troppen delt inn i flere grupper på tre. Spillerne i flere ulike grupper og trenerteamet i en gruppe. I hver gruppe ble den mest troverdige tildelt hvert sitt «green-card».

Fotballgolfanlegget var upåklagelig. I løpet av de 18 hullene var det variasjoner av forskjellige underlag. Deriblant kortklippet gress, roughen og den meget populære bunkeren på hull 6. Diverse hindringer var satt opp på banene, slik at det måtte løses kreativt for å nå kjappest fram.

Det manglet vertfall ikke på engasjementet. Gjennom den timen det ble spilt kunne alt fra jubel til frustrasjons rop fra Kjetil Hansen høres fra golfbanen og helt ned til sentrum. Det er lite som vekker en «drive» som en konkurranse situasjon.

18 hull spilt og undertegnede kunne notere betraktelig flere Tuesday Night Boogies enn de mer prestisjetunge fuglene rundt par. Med meget tett konkurranse fra Hassan Rahmani, kunne forhåndsfavoritten Sigve Rørstad krones som selverklært mester av fotballgolf.

Lysekloster IL ønsker å takke Bjørnefjorden Golfklubb for en fantastisk ettermiddag med utrolige fotballgolffasiliteter. Prisene for å spille selv er 120,- for voksne og 60,- for ungdom opp til 19 år. Vi anbefaler samtlige å prøve ut opplegget uansett ferdighetsnvå!

Link til Bjørnefjorden fotballgolf: http://www.bjgk.no/banen/fotballgolf#.WxfPDEiFNPZ

IMG_2531IMG_2560 IMG_2599IMG_2613IMG_2623IMG_2592 IMG_2577 IMG_2701 IMG_2756

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter