Sommerens første signering på plass!

DSC00020

Med overgangsvinduet fullt i gang og kontinuerlig jobbing med spillerlogistikk, kan Lysekloster bekrefte sommerens første signering, Markus Vassnes fra Fyllingsdalen.

De som var på høstsesongens første hjemmekamp har allerede fått sett Markus i aksjon der han kom innpå etter 85 minutter for Vladan Radojkic. Her viste kantspilleren gode takter med å servere 4-2 målet etter et vakkert innlegg.

Se høydepunktene fra 6-2 kampen mot Stord her: http://www.lysekloster.no/2018/07/se-alle-malene-i/

Ambisiøs

Markus som fylte 19 år i år, beskriver seg selv som en hurtig og offensivrettet kantspiller som ønsker å bidra offensivt i kampen om opprykk.

– Jeg liker miljøet veldig godt i klubben. Det er mange ambisiøse spillere her, samtidig som jeg liker spillestilen, noe som gjorde at Lysekloster ble mest attraktiv for meg og min utvikling. Fotball er noe jeg verdsetter veldig høyt. Jeg satser fullt for å konkurrere til meg en plass på kort sikt. På lengre sikt skal jeg bli god nok til å spille på enda høyere nivå.

Lysekloster ønsker Markus velkommen til klubben og er godt fornøyd med å ha den 190 lange austevollingen hos oss.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter