Lokal spiller tatt opp til A-laget

DSC00042

I midten av sommervinduet der nye ansikter kommer inn, kan Lysekloster i dag bekrefte at en fra egne rekker har signert for A-laget. Lars Hadler-Olsen er en 17 år gammel midtstopper som er oppvokst på Nore Neset. Han har trent med Ruben sine menn siden i vinter og har vist ambisjoner, innsats og målbevissthet, noe som har blitt belønnet med kontrakt. Nå sikter forsvareren mot nye høyder.

Seriøs satsing

I intervju med hjemmesiden forteller Lars om et møte i vinter med Ruben Hetlevik og spillerutvikler Jacob Nielsen, der det ble diskutert hva som skulle til for å ta steget opp til seniortroppen. Etter å ha lært hva som kreves har han satt seg mål om å være 100% innstilt på å bli bedre fotballspiller på samtlige treninger. Selv føler 17 åringen at han har tatt et sprang i riktig retning.

–  Det føles fantastisk å bli tatt opp til A-lagstroppen. Selv føler jeg at jeg har tatt mange skritt, men vet at jeg har mye mer å gå på. Gjennom dette halvåret har jeg hatt fokus på egen utvikling. Ruben og Jacob fortalte meg at hvis jeg var ambisiøs med ambisjonene mine, så måtte jeg ta et valg og prioritere fotballen. Nå er målet mitt å etablere meg i klubben og dermed få mer spilletid framover.

Spillerutvikler og juniortrener Jacob Nielsen har fulgt utviklingen til Lars for et halvannet år og sier det er motiverende for de yngre lagene å se at det også finnes en framtid for lokale spillere i klubben.

– Holdningene og Lars sin profesjonelle oppførsel har gitt han utbytte. Han har lært hva det vil si å være Lyseklosterspiller. Han er et bra et eksempel for andre ungdomsspillere i Lysekloster. Men Lars er fortsatt på vei og har mye å lære. Han har det riktige «mindsettet» og jeg har stor tro på han i fremtiden

Samtlige i Lysekloster gratulerer Lars og gleder oss til å følge han de neste årene.

Les også hva Ruben sa om samarbeidet med Nore Neset tidligere i år: http://www.lysekloster.no/2018/02/samarbeidet-begynner-a-bere-frukter/

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter