Truls Hovland ny G13 trener

IMG_3005

A-lagsspiller Truls Hovland blir ny hovedtrener for G13-laget. Truls har spillererfaring fra Sogndal, Florø og hjembyen Årdal før han kom til Lysekloster i Februar 2018. Han har trenererfaring fra Årdal, hvor han har trente yngre årsklasser.

Truls ser selv frem til å bidra med sin erfaring og kompetanse, og vektlegger respekt, disiplin og det å prøve og feile som viktige momenter for utvikling.

– Som trener så sier jeg tydelig ifra hva jeg forventer av spillerne. På trening og i kamp kreves det at spillerne er tilstede for å gjøre sitt beste for å lære. Det ansvaret må de selv ta for å ville utvikle seg. Hvis de har det på plass, så er jeg klare for å utfordre hver enkelt til å bli bedre.

G13-laget har vist god utvikling i vår, og skal prøve krefter med 1. divisjon til høsten. Spillerutvikler Jacob Nielsen tror Truls kan bidra til å fortsette utviklingen.

– Jeg kjenner Truls godt, og har stor tro på han som ny trener for G13. Truls skal bringe inn kontinuitet og gode vaner, så spillerne fortsetter deres utvikling. Han kommer med erfaring både som spiller og trener, og vet hva det kreves for å ta nye steg. Ikke bare som fotballspiller men også som menneske.

Høstsesongen står for døren og vi gleder oss til å følge G13 under Truls.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter