10-0 på to kamper!

post vardeneset

Se høydepunktene fra 5-0 seieren over Vardeneset her: https://www.youtube.com/watch?v=m40OaxE29rc&feature=youtu.be 

Etter en fantastisk prestasjon i lokaloppgjøret mot Fana, var det selvsikkerhet i laget da Lysekloster A-lag dro tl Stvanger for å spille borte mot Vardeneset. Rogalendingene har en beundringsverdig hjemmestatistikk denne sesongen. Med fire seiere og ett tap på 7 kamper, var dette alt annet enn en walk-over.

Dominerte kampen

Vardeneset har et rykte på seg for å bestå av duellsterke spillere, noe som ble sett på før kampen som deres største styrke. Dermed ble standarden i duellspillet satt fra første hodeduell fra våre utvalgte. I tillegg til dette skorte Even Vetås et grytidlig mål. Dermed kunne Ruben og hans menn dominere fra tidlig av. Monir Benmoussa doblet ledelsen like før pause.

Etter sidebytte fortsetter dominansen. Dette belønnes med 3 scoringer servert Vetås og innbytter Kristoffer Østervold. Dermed har laget scoret 55 mål i årets serie, noe som er hva Lysekloster stod med på slutten av 2018.

Neste kamp er hjemme mot Brann 2, søndag 9. september kl. 18:30.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter