Oppsummering overgangsvinduet

Nysigneringer: F.v. Willy Zamble og Kristoffer Gunnarshaug har etablert seg godt i Lysefjorden.

(Nysigneringer: F.v. Willy Zamble og Kristoffer Gunnarshaug har etablert seg godt i Lysefjorden.)

For to uker siden stengte det siste gjenværende overgangsvinduet og det er på høy til å oppsummere den innholdsrike sommeren om hvilke nye fjes som kan sees på A-laget i sluttspurten. Den første på plass var Markus Vassnes. Den 19 år gamle austevollingen debuterte med målgivende på et nydelig innlegg i 6-2 seieren mot Stord.

Talentfabrikken Haugesund

Kort etter signerte to nye 19-åringer, begge fra Haugesundsklubber. Eskild Båsen, en spydspiss fra Vard Haugesund, er en spiller for framtiden som har imponert med innsats og øye for mål i de kampene han har komt innpå.

Midtbanegeneral Kristoffer Gunnarshaug har startet samtlige kamper siden han signerte og er drivkraften på midtbanen ilag med toppscorer Vladan Radojkic. Vi spurte Kristoffer om å presentere seg selv for hjemmesiden, en oppgave der han ydmykt svarte:

– Jeg liker egentlig ikke å skryte så mye av meg selv. Personlig ønsker jeg bare å levere mitt beste på banen og hjelpe laget nå sine mål. Ellers ser jeg på meg selv som en spiller med ambisjoner, dermed passet Lysekloster meget bra. Laget vi har nå er enormt bra og jeg er fornøyd med å få spille og trene med en så bra gjeng.

Ikke helt fra Haugesund, men fra lenger sør i Rogaland, har også Aleksander Ranck tatt turen til Lysekloster. Alexander Ranck kom fra Brodd, og har god erfaring med 3. divisjon og helt opp til det som den gang var OBOS-ligaen. Så langt har 23-åringen fått 3 innhopp, men har viser gode tegn på å være en midtstopper som har mye erfaring til tross av alderen.

Offensive forsterkninger

To spillere som har gått rett inn på laget og styrket det offensive spillet er Willy Zamble og Monir Benmoussa som har signert fra Brattvåg og Florø. Kombinert har de levert 14 målpoeng på 7 kamper.

Monir ble presentert tidligere denne måneden, men Willy har ennå til gode å få en ordentlig presentasjon på hjemmesiden. Willy er ikke som alle andre. Der det er typisk norsk å holde igjen komplimentene om seg selv, fyrer 30-åringen på. De som har sett angriperen på stadion har opplevd hvordan Willy smiler etter samtlige situasjoner. Enten han scorer mål eller blir felt etter gode gjennomspill, så er oppe igjen med ett smil om munnen på samme måte som Ronaldinho i sine glansdager.

Nå på lørdag, klokken 16.00, kan alle disse sees på Lysekloster når vi møter Sotra til toppkamp. Vel møtt!!

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter