Tre KM-gull til Lysekloster

magnus diskos

I helgen var det Kretsmesterskap (KM) for Hordaland friidrettskrets på Fana Stadion. I kaldt og surt høstvær, markerte Lyseklosters tre utøvere seg i flere øvelser og kunne dra hjem med hele tre gullmedaljer, fire sølvmedaljer og en bronsemedalje.

Superhopp i lengde
Mens de yngste avsluttet sesongen forrige helg, fikk 11-åringene mulighet til å krone 2018-sesongen med en KM-tittel eller to denne helgen. Lysekloster stilte med tre utøvere, som alle viste flott allsidighet. Lørdag stod 60 meter hekk, 60 meter, lengde og kule på programmet. På 60 meter hekk, løp Jennie Bos inn til bronse på tiden 11.99 sek. Dette er rett bak personlig rekord, til tross for sterk motvind. På 60 meter, løp både Magnus Løvaas, Izabell Eriksen og Jennie tre fine løp, uten at de nådde helt opp på pallen her. I lengde derimot, overbeviste Magnus med å ta en sterk andreplass og hoppe hele 4,03 meter. Dette er en forbedring av hans personlige rekord med nesten 40 centimeter. Izabell fikk også opp ny personlig rekord i lengde, med 3,44 meter. Hun hadde også et hopp på 3,50 meter som dessverre ikke blir godkjent som rekord da det blåste litt for mye medvind.

Magnus og Jennie deltok også i kule, og fikk begge to sølvmedalje med henholdsvis 7,11 og 6,47 meter.

Tre KM-gull
Søndag deltok Magnus og Jennie på 200 meter, spyd og diskos. I tillegg løp Magnus 600 meter og Jennie hoppet tresteg. Med nye personlige rekorder i flere av øvelsene, ble det mange medaljer på de to. Magnus vant gull i spyd og diskos på henholdsvis 16,54 og 17,92 meter, og fikk en flott fjerdeplass på 600 meter med tiden 1.56,23 sekund. Jennie kastet 16,72 meter i spyd og 16,45 i diskos, noe som hold til henholdsvis sølv og gull. I tresteg nærmet hun seg 8-meteren med ny personlig rekord 7,91 meter. I et sterkt felt, hold dette resultatet bare til fjerdeplass.

Flott innsats av 11-åringene våre, og en imponerende medaljefangst. Nå er utendørssesongen over for i år, og vi begynner oppkjøringen til 2019-sesongen hvor første stevne blir Nornalekene i januar.

0F03FEDA-097D-49D4-8161-0DF83B9E31B9 jennie KM
Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter