Even Vetås forlenger!

even vetås1

Even Vetås, her etter scoring mot Viking 2 (Bilde: Kenneth Svenningsen, Os & Fusaposten)

Den unge angriperen blir med Munkene også i 2019.

Til tross av sin unge alder, har fyllingsdølen allerede nesten 100 kamper i 3. divisjon. Som flere andre Lysekloster spillere har også Even spilt på U-landslaget der han fikk 3 kamper og scoret én gang for U18-landslaget i 2016.

20-åringen med en fortid fra Brann og Fana, spilte 20 kamper i fjor og viste seg å bli en viktig spiller i sin første sesong i hvitt og blått. Angriperen, som stort sett spilte kant i fjor, noterte seg med 7 scoringer og 10 målgivende.

Skal bli enda bedre

Selv er han godt føynøyd med å bli med videre og satser på å forbedre seg iløpet av året som kommer:

– Sesongen som var, var ikke helt optimal på grunn av skade i første halvdel, men det ble bedre etter at jeg ble frisk og fikk fram formen igjen. Så var det dumt vi ikke klarte å gå hele veien å vinne. Så for neste sesong håper jeg at jeg kan fortsette å utvikle meg og at vi kan ta noen steg som lag så vi blir enda sterkere neste år.

Vi er enormt glade for å ha Even med videre til en ny og spennende sesong.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter