Stopperkjempen er tilbake!

MIRZA MUJCIC - 23 år

Etter ett år med Brattvåg i Post Nord-ligaen, har den svenske stopperkjempen Mirza Mujcic bestemt seg for å returnere til Lysefjorden.

Mirza som spilte 10 kamper for Munkene i 2017, er igjen klar for å spill i hvitt og blått. I 2017 var han en viktig brikke sammen med Denis Ljubovic og Kasper Hjørngaard i midtforsvaret.

24-åringen har en spiller-CV, mer imponerende enn de fleste 3. divisjonsspillere. Da han var 20, var han kaptein på GAIS, som da spilte i Allsvenskan, Sveriges eliteserie. Han har også U-landskamper for våre nærmeste naboer og erfaring fra Superrettan og islandsk Premier League.

– Klassesignering

Hovedtrener Ruben Hetlevik er enormt fornøyd med å få tilbake svensken og sier følgende: Vi har fått på plass en fantastisk fotballspiller, en leder og en veldig fin fyr. Han kjenner klubben godt og vet akkurat hva som må til for at det skal være kvalitet på hver eneste trening og i kamp.

Sportslig leder Svein Kollen har også grunn til å være fornøyd og forteller at samtlige i klubben kan glede seg av Mirza: Dette er en signalsignering. Vi er veldig glad for at vi kan signere en spiller på ett så høyt nivå. I tillegg til å være en fantastisk fotballspiller, er han også en kjemperessurs, Mirza skal nemlig inn og jobbe på Akademiet.

Vi ønsker Mirza hjertelig velkommen tilbake igjen til oss.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter