Szymon Walczak er med!

szymon walchak

Den polskfødte midtstopperen spilte 20 kamper i sesongen som var, og har markert seg som en spiller som legger ingenting imellom. Med en fortid fra Nest-Sotra, akademiet til Köln og tidligere U-landslagfotball for Polen, har stopperen hatt ansvaret for å stoppe Premier League stjerner som Marcus Rashford, Leroy Sane og Dominic Solanke. Når spurt om hvorfor han velger å fortsette med Lysekloster svarer han med glimt i øyet og tegn på klare ambisjoner.

– Vi var enormt nære opprykk i år. Jeg har enormt mye å tilby og vil oppnå noe stort i Lysekloster. Det irriterer meg fortsatt at vi ikke nådde helt opp, og jeg ønsker å fullføre det det arbeidet som allerede er nedlagt.

Har mer å tilby

21 år gamle Szymon mener selv at han har noe uoppgjort i Lysekloster og er tent på å bli enda bedre neste sesong.

– Det var en ustabil sesong, både for oss og resten av divisjonen. Vi klarte å gjøre det spennende helt inn, men tapte dessverre på sluttspurten. Personlig gleder jeg meg enormt til neste sesong og vi ser sterkere ut, spesielt med signeringene vi har gjort. Hvis vi klarer å få det beste ut av hverandre, prioriterer for det beste for laget og holder fokus på oss selv, er det ingen som kan slå oss i 2019.

Vi gleder oss enormt til å se Szymon tilbake til neste år.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter