Målbevisst og lærevillig

Erlend Opheim Instebø - Kopi

18 år gamle Erlend Instebø studerer til daglig toppidrett fotball på Metis vgs i Bergen. Kantspilleren går inn i sin andre sesong i Lysekloster og er klar for å lære for å ta videre steg for å oppnå sine ambisjoner og mål.

– Jeg har ambisjoner om å spille fotball på øverste nivå i Norge eller på høyt nivå utenlands. Jeg ønsker altså å kunne leve av fotballen som er noe jeg ser på som en mulighet, og det starter her i Lysekloster hvor jeg ønsker å bruke tid på å kunne utvikle meg på best mulig måte. Jeg tror Lysekloster er er hvor jeg kan utvikle meg på en bra måte grunnet en treningshverdag jeg mener er utenom det vanlige på dette nivået. Jeg ser fram til lærerike opplevelser i sesongen 2019 og for framtiden skal jeg selv sørge for at jeg når målene jeg har satt meg.

Skal kjempe om spilletid

I debutsesongen til Erlend hadde han tre innhopp, der han fikk sin første målgivende på overtid i 6-0 kampen mot Vardeneset. Likevel føler den unge spilleren at han gjorde fremskritt i fjor.

– 2018 var for meg først og fremst et lærerikt år. Jeg vil ikke si at året var helt optimalt for min del grunnet skader, men det har likevel vært et år hvor jeg har brukt tid på å vende meg til nivået for å kunne være klar for sesongen 2019. Målene jeg har satt meg for 2019 er å utvikle meg slik at jeg kan spille mer, jeg ønsker også etterhvert å kunne prestere bra i både kamp og trening for å kjempe meg til en plass i en førsteellever. Jeg ser for meg at 2019 blir lærerikt og jeg kan ikke vente med å komme i gang.

Vi i Lysekloster gleder til å følge stegene Erlend skulle ta i 2019.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter