Martin Pedersen tilbake hos Munkene

martin-pedersen-lysekloster-fotball-2018-img_8283
Martin Pedersen er klar for 2019. (Foto: Kjetil Bruarøy, Midtsiden)

Martin Pedersen som var Lyseklosterspiller i 2017 og halvveis gjennom 2018, før han dro til USA, er tilbake i klubben.  23 åringen kommer fra Bømlo, spiller spiss og studerer undervannsteknologi på Høyskolen i Bergen.Etter en periode som utvekslingsstudent i statene er han tilbake for å jagte opprykket som han har vært så nære å være med på.

Martin at fotballen har vært et savn og er glad for å kunne spille i Norge igjen.

– Jeg har savnet fotballen og det å spille på et høyt nivå. Derfor er jeg veldig fornøyd med å komme tilbake til Lysekloster. Jeg hadde en veldig fin tid i klubben ilag med en veldig bra gjeng, sier bømlingen.

Tøffere satsing

Videre blir han spurt hvordan han ser for seg 2019, både for klubben og sin egen del.

– Det blir nok en tøff sesong. Mange av lagene satser og sikter mot toppen, så det blir nok ikke lettere enn tidligere sesonger. Men jeg har troen på det som skjer i klubben og vi skal jobbe knallhardt for å være helt oppe i toppen.

For min egen del, så endte jeg jo med 8 scoringer på en halv sesong. Målet for i år bør vertfall være det dobbelte. Jeg ønsker selvfølgelig å spille på enda høyere nivå, helst med Lysekloster, men der kommer jeg ikke med mindre jeg legger ned arbeidet som trengs på feltet.

Løpsmaskin og måljeger 

I 2018 var Martin en av Ruben sine mest pålitlige menn der han hadde ni målpoeng på ni starter. I tillegg var løpskapasiteten hans en viktig faktor for det defensive presset.

– Jeg har et veldig godt forhold til Ruben. Han hjalp meg til å bli bedre på områder som jeg ikke hadde blitt trent på tidligere. I tillegg gav han den tilliten jeg trengte for å levere i fjorsesongen.

Lysekloster er vertfall veldig glad for å ha Martin tilbake i klubben og kan nesten ikke vente med å se han tilbake på banen.

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter