Nok en spiller klar for 2019

eb

Fjerdemann som er med videre for spill er Eskild Båsen. Spissen som kom til Lysekloster i fjor sommer er en lovende spiss som allerede har èn sesong i PostNord-ligaen I ryggen med Vard Haugesund der han også debuterte på seniornivå som 16-åring. Eskild, som fyller 20 i mars forteller at det var et let valg å bli i Lysekloster

– Lysekloster er en klubb med ambisjoner hvor alle i og rundt klubben legger til rette for at vi skal lykkes både som lag og enkeltspillere. Derfor ønsker jeg å være med videre. Lysekloster vil opp og frem, og det ønsker heg å være en del av.

Gleder seg til ny sesong

Eskild ble i hovedsak brukt som innbytter i 2018, men i år er han klar for å lære mer og ta større steg.

– 2018 har vært et lærerikt år på mange måter. Feilene og manglene i 2018 skal jeg lære av og sørge for at så mye som mulig av det blir luket bort i 2019. Positiviteten og gleden vil jeg selvfølgelig ta med meg. Jeg gleder meg til sesongen 2019 og hva året har å by på.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter