Signert spiller fra Åsane

nikolai harris

24 år gamle Nikolai Harris har det siste halvannet året vært fast på venstreback i Åsane. Nå har han kommet til Lysekloster for å løfte klubben og for sin egen utvikling. Selv beskriver han seg selv som offensiv spiller, profesjonell og hardarbeidene. Selv om han på papiret star oppført som back, kan han spille i samtlige posisjoner langs venstresiden.

– Jeg har veldig tro på det som skjer i Lysekloster. Etter flere lovende samtaler med Ruben, så er jeg overbevist om at Lysekloster er klubben som er best for min utvikling akkurat nå. I tillegg har klubben en offensiv spillestil som passer meg perfekt.

Nikolai kan sees i aksjon allerede til helgen når «munkene» møter Sandviken til årets første treningskamp. Møt opp på Stemmemyren lørdag klokken 14.00 og støtt laget!

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter