Dobbel spillersignering

erlend vs kittiphong

(Nysignert duo: Erlend Skagestad t.v. og Kittiphong Pluemjai t.h.)

I løpet av uken har to nye spillere signert for klubben. Kittiphong Pluemjai og Erlend Skagestad har begge vært med i samtlige treningskamper så langt og er belønnet med kontrakt.

Det er to veldig forskjellige spillere som har signert. Både med tidligere historikk og i spillestil. Kittiphong er en type som burde være kjent for de som har fulgt lokalfotballen det siste tiåret. Spissen som har spilt nesten 50 førstelagskamper for Nest-Sotra på nivå tre, er nok mest kjent for å ha vært proff i Thailand.

I Asia har 25-åringen bygget seg god erfaring, der han blant annet ble seriemester med Burriam United og har spilt Asian Champions League mot blant annet Diego Forlan, som ble kåret til VMs beste spiller i 2010 og Vagner Love som i sin tid herjet i den russiske eliteserien.

Dette sier den tidligere Asia-proffen om hvorfor han signerer for Lysekloster:

– Etter å ha vært på trening og kamp med Lysekloster har jeg sett hvor mye de satser og ser hvor profesjonelt de gjør ting. Dette fikk jeg lyst å være med på hvor jeg kan bruke min erfaring og hjelpe klubben å ta steget videre.

Studerer i Bergen

Erlend Skagestad er derimot en høyreback som har spilt innenfor landegrensene, spesifikt på sør-landet. Han har spilt for andrelaget til Start, der han debuterte I tredjedivisjon i en alder av 17 år. Etter oppholdet i Kristiansand-klubben har det blitt spill for Donn og Fløy-Flekkerøy i 2. og 3. divisjon.

Erlend forteller at han nå studerer klinisk ernæringsfysiolog i Bergen, noe han syntes er krevende og tok derfor pause fra fotballen på høsten i fjor for å komme skikkelig i gang med utdanningen. Nå har også han valgt å signere for klubben på grunn av prosjektet og ambisjonene til klubben.

Vi ønsker både Kittiphong og Erlend velkommen til klubben!

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter