Mirza tar farvel

IMG_1606

Det er siste dag på Lysekloster for Mirza Mujcic. I forbindelse med overgangen er det fullt styr med overgangspapirer og telefoner med klubbrepresentanter fra Slovenia. Midt i stormøyet er hovedpersonen selv, som kikker rundt om i gangene for en siste gang før han reiser videre fra Flesland i morgen tidlig.

Foran meg sitter den høyreiste svensken med et stort smil, noe som har blitt et kjennetegn ilag med det smittende humøret som sprer seg gjennom til samtlige i klubbhuset.

Fortell om klubben du nå har signert for, Mirza:

Førsteinntrykket mitt var at dette var en enormt profesjonell klubb. Jeg kunne merke at jeg hadde kommet til en klubb som kjempet om plass i Europa. Og selvfølgelig var nivået mye bedre enn hva jeg tidligere har vært borti. Spesielt tempoet var mye høyere. Selv om det tok litt tid å venne seg til, så kom jeg inn i det relativt kjappt.

Jeg ble meget godt tatt imot, men hadde jeg ikke bevist hva jeg var god for, så hadde det blitt vanskelig å passe inn.

Du signerer jo en halvtårskontrakt. Hva er planen over lenger sikt?

Akkurat nå er det å spille ut den tiden jeg har kontrakt for. Hvis jeg klarer å imponere, så er det gode muligheter for å forlenge med enda et år. Det er jo et stort steg for meg og min karriere.

Men dessverre betyr jo denne overgangen at du må forlate Lysekloster. Hvordan føles det å måtte forlate klubben så tidlig etter ankomst?

Det er selvfølgelig enormt trist. Det er en fin klubb med mange flotte folk som jeg har blitt enormt glad i. Selv om jeg nok en gang reiser fra Lysekloster, så håper jeg jo å komme tilbake til klubben en dag.

Hele klubben ønsker vår kjære svenske lykke til i det store utland og håper selvfølgelig at han lykkes.

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter